”Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia raiului." William Shakespeare


BINE AŢI VENIT!



17 mai 2009

Alexander RYBAK, Fairytale











M-am îndrăgostit... De un cântec, de un... Basm... De un... interpret...
Şi cum să nu te îndrăgosteşti? Este frumos, talentat şi mai ales...îi simt iubirea profundă pentru cântec, vioară, munca lui...Regăsesc în el întreaga tinereţe încrezătoare, ce strigă lumii să-i dea voie să-şi împlinească visele, să creadă în ele, să iubească!!!
Are un zâmbet de o transparenţă şi sinceritate cuceritoare...Ah, ce puţini tineri cunosc cu un suflet asemănător! Mi se pare că îl ştiu dintotdeauna, poate că regăsesc în fiinţa lui ceva din freamătul adâncurilor mele sufleteşti. De altfel, mai întotdeauna eu m-am regăsit şi-am visat să semăn cu eroii de genul masculin...
Recunosc...piesa lui a fost pe primul loc în top-ul inimii mele! Cea a României nu mi-a spus nimic, nu mi-a plăcut de la bun început. Şi de-am fi avut voie să ne votăm ţara, tot Fairytale aş fi votat.
Poate voi fi acuzată de lipsă de patriotism, sunt de părere că nu în astfel de alegeri stă dragostea de ţară, aici se votează talentul şi cântecul...mă rog, opinia mea! Cât despre patriotism, cred că am înclinaţii spre naţionalism, dar fără vreun accent de fanatism ridicol.
Dragă Alexander, mulţumim pentru cântec şi interpretare! Şi mult succes!
Să mai adaug ceva: au fost prezente fete frumoase, picioare dezgolite până sus, sâni la vedere, bărbaţi minunaţi, cu pectorali în stare perfectă, însă un public imens, ce mi-a dat prilejul să-i simt aproape pe oameni, a votat esenţialul- cântecul, basmul.
Oamenii încă mai visează!
Felicitări şi Rusiei, a oferit un spectacol foarte bine pus la punct, apreciez străduinţa pentru frumos şi perfecţiune!

2 comentarii:

Camelia spunea...

E taaaaaaaaare frumoasa melodia...Iar modestia artistului se vede...de departe...Felicitari...
Eu nu am umarit spectacolul, dar ma simt ca si cand as fi fost acolo...

Adriana Dumitru (Gherghe) spunea...

Multumesc, draga mea! Pentru ca impartasim aceasi parere! Eu nu am spus ca e modest, ai tras singura concluzia...De fapt, chiar se vorbea pe la stiri despre modestia lui. Gloria nu l-a dat peste cap, despre succesul sau el comenta ca nu are decat meritul de a fi spus oamenilor o poveste!