”Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia raiului." William Shakespeare


BINE AŢI VENIT!27 august 2010

...festivalul Operei şi Operetei în Timişoara...prilej de sărbătoare şi ieşire în oraş... Doamnele, îmbrăcate elegant, la braţul domnilor, bunici cu copii, persoane singure cu căţei, grupuri de prieteni...
Parcul Rozelor, locul în care Primăria a organizat în fiecare vară acest eveniment, este primitor şi ne învăluie pe toţi în parfumul trandafirilor care ne surâd de pretutindeni din parc. 
Aseară, joi, artiştii Operei din Timişoara au pus în scenă Carmen, de Bizet. Minunat, ce pot să spun mai mult? Vineri seara este opereta Văduva veselă, sâmbătă, spectacolul de balet - Sânge vienez, duminică, la prânz, opera pentru copii - Motanul încălţat, iar seara... musicalul - My fair lady, pe care abia aştept să-l revăd, este foarte reuşit!
Aseară, aşteptându-mi prietenii, care nu stau prea bine cu punctualitatea, am dat relaţii unui taximetrist despre ceea ce se întâmplă în parc. Doi puşti, miraţi că sunt aşa bine pusă la punct cu programul festivalului, s-au repezit să mă întrebe: "Doamna, voi cântaţi?" Am răspuns amuzată: "Nuuuuuuuu...! Dar mi-aş dori!"
Drept să spun, cu o cântăreaţă de operă n-am fost niciodată confundată... până aseară...
Profit şi eu de ocazie să postez aici fragmente din Carmen şi My fair lady.
  

Niciun comentariu: