”Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia raiului." William Shakespeare


BINE AŢI VENIT!



18 octombrie 2011

Schimb de carte ortodoxă

Anunţ

 
Timişorenii sunt aşteptaţi Duminică, 23 octombrie, ora 16.00, la Sala Bibilotecii Parohiei Tipografilor (Pr. Ioan Dumitriu), la o discuţie despre cărţile ortodoxe, moderată de teologul Laurenţiu Dumitru, întâlnire organizată de Asociaţia Tinerilor Ortodocşi Orthograffiti.

Schimbul de Carte Ortodoxă este o întâlnire între cititorii de carte ortodoxă, în prezenţa unui moderator şi într-o ambianţă plăcută, caldă, apropiată, întâlniri în cadrul cărora să putem schimba liber impresii şi păreri despre cărţile pe care le-am citit în ultimul timp sau care ne-au plăcut în mod deosebit. Fiecare participant este invitat să aducă cu el cartea despre care doreşte să împărtăşească impresii şi celorlalţi, iar la sfârşitul întâlnirii, cei ce doresc îşi pot împrumuta reciproc cărţile, pentru a avea astfel ocazia să citim cu toţii cuvinte folositoare. Sunt aşteptaţi şi cei care doresc doar să asiste la aceste întâlniri, să petreacă câteva ore plăcute şi cu folos sufletesc, dar care poate nu au încă curajul de a ne împărtăşi lecturile sau gândurile lor. Ei pot oricând să intervină în discuţiile create, să pună întrebări sau să-şi spună părerea.

Ideea "Schimbului de Carte Ortodoxă" îi aparţine teologului Laurenţiu Dumitru, care a lansat acest proiect în anul 2008.

Niciun comentariu: