”Când dragostea vorbește, vocile tuturor zeilor par a fi adormite în armonia raiului." William Shakespeare


BINE AŢI VENIT!



9 iunie 2009

Surioarei mele, de ziua ei...





Sora mea a fost cel mai frumos copil pe care l-am văzut vreodată. Şi acum e o mămică frumoasă, dar copil era un înger bucălat, cu bucle blonde şi ochi negri. Vestea despre frumuseţea ei se dusese de-a lungul şi de-a latul comunei noastre. Iar eu eram tare mândră! De cum a mers în picioare, am luat-o cu mine peste tot, inclusiv la şcoală, până şi învăţătoarea o îngăduia pentru frumuseţea şi cuminţenia ei. Colegii mei băieţi se învârteau în juru-i; unul chiar s-a repezit şi a pupat-o pe obraz, curajosul de el! Ce să zic, o iubeam la nebunie, dar eram geloasa pe parul ei lung şi frumos, eu eram tunsă scurt şi-mi doream să fiu prinţesă. Aşa că, într-o zi am tuns-o. Şi acum mă mir cum de nu m-a omorât tata...Nici bătaie n-am luat. Câteva reproşuri acolo...Însă cred că după isprava asta, cel mai rău tot mie mi-a părut: nu mai puteam să-i fac codiţe.
Sora mea, la orice vârstă, a păstrat cu sfinţenie toate secretele pe care i le-am încredinţat. Cred că nici trasă pe roată nu m-ar fi trădat. De exemplu, eu eram înnebunită după filme şi unele veneau la cinematograf doar pentru o zi. Şi în restul timpului trebuia să plâng vreo trei ore ca să am voie, pentru filmele ce soseau pe nepusă masă nu aveam atâta timp. Soluţia: mă îmbrăcam aşa...jumătate pentru centru, jumătate pentru dusul caprei la păscut, ca să nu-i dau tatei de bănuit. Plecam cu sora mea şi cu capra în deal. Pe ele le lăsam acolo şi eu fugeam la film. Vedeam filmul şi fugeam înapoi să i-l povestesc şi ei...cu lux de amănunte, eu în dublu avantaj... retrăiam tot ce vizionasem.
Sora mea, prietenă devotată, căreia pot să-i împărtăşesc orice, cu care pot să împart orice şi lângă care pot să râd din toată inima. Mi-e dor de zilele în care eram mereu împreună, în care nici furtunile nu ne-au ocolit, căci ne mai şi ciondăneam grozav uneori, că de,...ea a fost în grija mea în anii de facultate şi... susţineam sus şi tare că trebuie să mă asculte... De-aş avea un copil ascultător măcar atât cât ea...
O vreme a lucrat la radio şi îşi mai rezervase şi câteva ore pentru o emisiune personală pe la miezul nopţii, de vreo trei ore, timp în care era de părere că s-ar cuveni să o ascult:"Păi dacă tu, sora mea, nu mă asculţi, atunci cine să mă asculte?" Uneori mă suna să mă verifice dacă îmi fac datoria de soră şi mă lua pe nepregătite:" Zi repede, ai auzit melodia aia? Ţi-a plăcut?" O mai minţeam eu, ca să nu o supăr, dar se prindea, simţeam din tonul vocii, însă nici ea nu arăta prin cuvinte că ştie că mint!
Draga mea, acum ce n-aş da să ai emisiune de la miezul nopţii până dimineaţa, zău că aş sta să te ascult, dacă aş şti cât de departe de mine te vor purta paşii...
Azi e ziua ta! LA MULŢI ANI! Să-ţi dăruiască viaţa tot ce e frumos şi bun! Şi sfânt! De aici de departe m-am gândit la tine, ca în fiecare zi! Vreau să ştii că abia aştept să vii acasă! Cu drag şi dor te strâng în braţe şi îţi spun că te iubesc!

3 comentarii:

Camelia spunea...

Draga mea, surioara,imi mai spuneai, dupa cate vreo furtuna de-a noastra, ca nimeni nu ma iubeste si nu ma va iubi la fel ca tine. Iar eu, ma alintam la cuvintele acestea, desi imi doream sa ma lasi sa dau putin cu capul de piatra, caci consideram ca sunt in stare..., dar acum iti multumesc si tie, si mamei... Acum il am alaturi pe sotul meu, care zici ca e copia ta, caci la fel ma ocroteste, si nici pe noi nu ne ocolesc furtunile. Dar la sfarsit soarele rasare, caci stiu ca , asa cum ziceai si tu, si el imi spune din inima ca o alta ca mine nu exista si nu m-ar iubi nimeni mai mult ca el... E totusi cineva, e ingerasul nostru, care pare un om mare in miniatura ce imi umple zilele cu multa dragoste... TE PUP SI TE IUBESC !!!

Adriana Dumitru (Gherghe) spunea...

Si eu va iubesc pe toti trei! Acum sunteti cu totii o inima draga inimii mele!

Anonim spunea...

[b]Party Poker Spring Bonus Code ! USE CODE: pibonus325 on your first deposit and get free 325 euros![/b]

Besides the big bonus, will also be eligible to play in an exclusive private monthly $ 6000 Freeroll!
These freerolls are open to anyone who has signed for Party Poker Poker and play with some points at least 100 games in the previous calendar month.
The freeroll will be held monthly on the 3rd Saturday at 3 pm EST.
This means that if he wins 100th match points in November, having the opportunity to play in the $ 6000 freeroll held December 3 Saturday.
The freeroll will be available each month – indefinitely. This is a great value for all players Poker-infos.com Party Poker.